Kampen om iPhone

Det är iPhone5 kamp på jobbet just nu. Vissa har tjatat i flera veckor innan den släpptes i Sverige om att de bara måste få en ny iPhone5 för att klara av sina arbetsområden på jobbet. Nu när iPhone5 äntligen kommit ut på marknaden har tjatet skruvats upp och eftersom att det inte finns nog med pengar för att förse samtliga i personalen med en ny iPhone5 så verkar det som att vissa tror att det hjälper dem lite att skrika ännu högre efter telefonen. Visst verkar iPhone5 bra, rent av suverän om man får tro recensionerna, men att man inte kan fungera optimalt på jobbet utan en verkar väl ändå lite långsökt. Jag och en arbetskamrat till mig njuter av uppvisningen som pågår på jobbet. Det mäts och synas vem som har den största rätten till att bli en av de tio som får en iPhone5 och ingen verkar vilja vika sig en tum. Själv sitter jag med min tilldelade arbetsmobil som jag fick för två år sedan. Den fungerar utmärkt och jag känner mig inte manad att stiga upp i ringen tillsammans med de andra, men njuter som sagt i stora drag av intrigerna som sakta kommer upp till ytan.